MOS Accountants & Adviseurs en FL!NK Accountants & Fiscalisten bundelen krachten

MOS en FL!NK bundelen krachten

MOS Accountants & Adviseurs en FL!NK Accountants & Fiscalisten bundelen krachten

Met trots delen wij mede, dat we vanaf vandaag samenwerken en per 1 januari 2020 daadwerkelijk gaan fuseren met onze Oosterhoutse collega’s van FL!NK Accountants & Fiscalisten. Na diverse oriënterende gesprekken is gebleken dat we dezelfde kernwaarden en visie delen, waarbij kwaliteit en persoonlijke klantbenadering voorop staan. Onze kantoren gaan volgend jaar samen verder onder de naam MOS Accountants & Adviseurs.

Nog meer maatwerk

Zowel voor MOS Accountants & Adviseurs als FL!NK Accountants & Fiscalisten staat een heldere, klantgerichte werkwijze centraal. Met een groter en sterker team kunnen we nóg beter inspelen op klantwensen. Zo bieden we meer maatwerk op het gebied van accountancy en advies.

Wat verandert er?

Het team van FL!NK Accountants & Fiscalisten verhuist per 1 januari 2020 naar ons kantoor in Oosterhout. Ralph van den Dungen treedt op dat moment toe tot de maatschap van MOS Accountants & Adviseurs en het directieteam. Met meer ervaring, kennis en capaciteit in huis, kunnen we klanten beter van dienst zijn.

Samen sterker de toekomst in

Met deze fusie zijn we klaar voor de toekomst. We kijken ernaar uit om nog meer ondernemers en bedrijven te helpen met slimme digitale toepassingen én met persoonlijke aandacht. Benieuwd hoe wij ú kunnen helpen slimmer te ondernemen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Facebooktwitterlinkedinmail